na račun izgleda

LUKSUZAN ŽIVOT BOGATAŠA Ismijala slavnu sestru

showbuzz DNEVNIK.hr

Putem društvene mreže Tamara je svijetu otkrila što misli i pokazala kako živi njezina sestra.

Tamara Ecclestone pružila je uvid kako živi njezina sestra. 27-godišnja bogatašica Petra Stunt tako uživa u Los Angelesu već nekoliko dana i zbilja zna kako dobro iskoristiti vrijeme. Umjesto da je otišla u wellnes centar, on je došao k njoj. Mlada bogatašica tako je uslikala svoju sestru koja treba hrpu ljudi da ju uljepša.

Na fotki koju je objavila Tamara, njezina mlađa sestrica opušteno leži na kauču prekrivenom leopard uzorkom, a čak četiri osobe je uljepšavaju kako bi Petra bila sretna i zadovoljna. Majka troje djece je tako sređivala obrve, druga osoba joj je radila pedikuru, a treća i četvrta manikuru. Nije bilo vremena za bacanje kao što je to slučaj s novcem kojeg uvijek imaju. Tamara se čak našalila na račun svoje sestre. 'Petri Stunt je potrebno cijelo selo', napisala je Tamara.

No, nije ni Tamara ništa bolja. Njoj je nedavno frizer tijekom leta u privatnom avionu sređivao kosu, a prije par dana svojoj dvogodišnjoj kćerkici Sophie priuštila je manikuru. 'Spremamo se za vikend', napisala je Tamara.

  Mlađa kći prvog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea, zbilja uživa u svom tretmanu, baš kao i njezina sestra. No, kako i ne bi kada su bogate nasljednice navikle na sav luksuz koji imaju.

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS