Poput prave dive

Razmažena zvijezda: 'Njezini zahtjevi graniče sa zdravim razumom!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Talijanski redatelj otkrio je kako suradnja sa slavnom glumicom nije bila nimalo jednostavna...

Talijanski redatelj Pupi Avati znao je da želi slavnu glumicu Sharon Stone u svom filmu, no nije znao koliko je suradnja s njom uistinu teška.

'Bio sam sretan kad sam saznao da je Sharon pristala glumiti u ovom niskobudžetnom projektu, sve dok nije postala prezahtjevna', rekao je Avati, piše Huffington Post.

Sharon Stone: 'Znam da će se svi pitati što se dogodilo mojoj stražnjici punoj celulita'

'Pregovori s njom graničili su sa zdravim razumom te su sadržavali sramotne detalje, prema kojima Italija ispada zemlja trećeg svijeta. Usput, samo da znate, Italija ima struju', rekao je redatelj.
Ispričao je i kako je Stone nenajavljeno nestala sa seta kada je ugledala grupu fotografa i televizijsku ekipu koji su došli snimati filmski set.

'Moj brat Antonio primio je poziv od njenog menadžera iz Los Angelesa. On mu je tada otkrio da se Sharon zaključala u automobil i da neće izaći i snimiti scenu sve dok se fotografi ne udalje sa seta. Naravno da smo ih onda i udaljili. Koliko apsurdan moraš biti da zoveš nekoga u Ameriku da riješi problem kojeg je ona sama mogla riješiti, samo da me je pitala', ispričao je Avati.

Glasnogovornik slavne glumice opovrgnuo je ove tvrdnje i rekao da je Stone 'jako profesionalna u svom poslu'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS