Ispod nije imala ništa

Zgodna brineta koja javno i otvoreno priča o seksualnom životu pokazala je skoro sve u prozirnoj haljini!

Melissa Sata Profimedia 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Talijanska TV voditeljica Melissa Satta zaludjela je sve okupljene na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala u haljini koja je otkrila svu njenu raskoš.

Talijanska televizijska voditeljca Melissa Satta zaludjela je sve okupljene na crvenom tepihu Venecijanskog festivala. Na premijeru filma stigla je u plavoj dugoj haljini ispod koje nije nosila baš ništa, a tanki materijal pokazao je njene grudi.

Voditeljica je za spektakularne fotografije nekoliko puta zamahnula lepršavom haljinom koja je potom još više otkrila njene obline, a odjevnu kombinaciju upotpunila je crnim sandalama na petu i dijamantnim naušnicama.

Melissa je Talijanima dobro poznata zbog svog seksipila, a glumila je i u seriji ''Striscia la notizia''. Sa 16 godina krenula je u modnu industriju te se natjecala na dva natjecanja za Miss 2003. i 2005. godine.

Ljubavni život ove 36-godišnjakinje punio je talijanske medijske stupce, a prva veća ljubav bio je Talijan Daniele Interrante. O njihovoj ljubavi nije se znalo puno, a zajedno su bili tri godine. Nakon njega, utjehu je pronašla u nogometašu Christianu Veriju. Njihova veza trajala je pet godina, a završila je jer ju je Daniele prevario s talijanskom porno-glumicom Sarom Tommasi.

Melissa se također pridružila klubu djevojaka koje vole starije muškarce pa je 2011. godine čak bila i zaručena za poznatog talijanskog seksi djedicu Gianlucu Vacchija, ali zaruke su ubrzo i raskinute.

Povezivalo ju se i s brojnim ostalim poznatim strancima među kojima i s pokojnim Kobeom Bryantom, a njihova noć provedena u hotelu navodno je bila i okidač zbog kojeg su se popularni košarkaš i supruga Vanessa Bryant skoro rastali.
2011. godine, Satta je krenula izlaziti s nogometašem Kevinom Princeom- Boatengom, a on ju je ubrzo i zaprosio.

2014. godine rodio im se sinčić Maddox Prince, a svoju su ljubav ozakonili brakom 2016. godine. Ipak, ljubav nije bila vječna te su se rastali 2020. godine.

Od prošle godine, Melissa je u vezi s biznismenom Mattiom Rivettijem.

Melissa je uvijek bila otvorena i oko svog seksualnog života. Za medije je nekoliko puta progovorila o njemu, a za Vanity Fair priznala je kako voli grubi seks.

''Kevin i ja vodimo ljubav u prosjeku od sedam do deset puta tjedno. Predigra me nervira i mrzim je, volim kad se odmah bacimo na posao'', započela je.

''Omiljeni mi je položaj kad sam ja na Kevinu jer tad imam bič u rukama i potpuno ga kontroliram. Činjenica da se tako često seksamo me ne čini nimfomankom. Morate biti vrlo oprezni s onim što izjavljujete u nogometu, osobito kada je riječ o seksu. Ne možete vjerovati u kojem vrtlogu sam završila'', govorila je.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nina Badrić sjela na rub ceste pa pokazala s kim je odsjela u luksuznom hotelu: ''Čarobno kao čarobno jutro''

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Prepoznajete li ovu sportašicu? Skijaška odijela zamijenila je seksi badićima, a sad je često mijenjaju i s jednom glumicom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS