''TO JE NEIZBJEŽNO!''

Evo koja je tajna mladolikog izgleda bivše žene Harisa Džinovića, otkrila je i što misli o starenju!

Melina Džinović Antonio Ahel/Pixsell 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Melina Galić ex Džinović otkrila je radnije da premalo odlazi na tretmane, a da frizera posjećuje svaka dva mjeseca.

Već duže vrijeme priča se o Meline Galić ex Džinović, koja je nedavno vratila svoje djevojačko prezime. Melina ima 43 godine, a često se svi dive njenom izgledu.

Melina je svojedobno otkrila koja je tajna njenog mladolikog izgleda.

''Premalo odlazim na tretmane. Ne odlazim kod kozmetičarke, fokusirana sam na osnovnu njegu, koristim jednu kremu dnevno. Frizera posjećujem svaka dva mjeseca'', rekla je ona za magazin ''Hello''.  

Pričala je ranije i o starenju.

''To je neizbježno i nemoguće ga je zaustaviti. Ništa se tu spektakularno ne može napraviti. Vrijeme još nitko nije uspio zaustaviti, ni kozmetička industrija, a ni estetski kirurzi. Trudim se održati ono što mi je priroda dala, vodim računa o ishrani, što mi nekad ide od ruke, a nekad ne. Za hedoniste kao što sam ja, to je više nego složena disciplina. Neke promjene koje godine nose mi se sviđaju, nekima nisam oduševljena, ali jedini način na koji čovjek u procesu starenja može ostati mlad je stanje duha'', dodala je Melina.

Botoks, kaže, nikada nije koristila. 

''Nisam ni pomislila na to, možda sam u zabludi, ali mislim da mi ne treba'', rekla je ranije, a otkrila i da nema loše mišljenje o estetskim zahvatima.

''Svatko tko smatra da će mu estetska kirurgija popraviti izgled ili samopouzdanje, nemam ništa protiv. Naravno, baš kao i u svemu u životu, najvažnije je imati mjeru'', zaključila je Melina ranije. 

Podsjetimo, Melina se nedavno razvela od Harisa Džinovića s kojim ima dvoje djece, kćer Đinu i sina Kana. Navodno već ima novu ljubav, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naš glumac izveo je novu djevojku u prvi javni izlazak, ona je s njega pažnju usmjerila na svoj goli trbuh!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Jedan od najutjecajnijih parova u Hrvatskoj vezu je počeo nakon 20 godina poznanstva, a još ih nešto povezuje osim posla!

Tko je bend iz Srbije koji su Hrvati jedva dočekali? Imaju veliki hit s Prijom, a zanat su pekli na svadbama!

Naomi Campbell usred velikog skandala: Milijune za unesrećene trošila je na spa tretmane, skupocjene hotele, ali i potpuno bizarnu stvar?

Splitska glumica ima prelijepu pokćerku koja vješto izbjegava medije, poznato je u kakvom su odnosu

Povezana vijest Celebrity Evo kako izgleda luksuzni stan jedne od najvećih zvijezda regije, posebno se ističe jako važan kutak!

Povezana vijest Celebrity Monica Belluci seksi detaljem koji je izvirio ispod sakoa razigrala maštu okupljenih!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS