tješi fanove

Nekad velika zvijezda ovih prostora otkrila što radi dok je u samoizolaciji u SAD-u i fanovima dala par savjeta

showbuzz DNEVNIK.hr

Tajči je na društvenim mrežama napisala kakva je situacija zbog koronavirusa u SAD-u te je fanovima dala nekoliko savjeta.

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči na svojim je društvenim mrežama otkrila kakva je situacija u SAD-u zbog pandemije koronavirusa. Istaknula je kako joj u ovim teškim vremenima pomažu smjernice koje dobivaju od vlasti te stvari na koje može utjecati.

"Ostati doma, socijalno se distancirati, prati ruke, provjeravati kako su mi obitelj i prijatelji, samo su neke od stvari na koje mogu utjecati. Ako se borite sa stresom, to je isto u redu, to je normala reakcija i molim vas, nemojte da vam zbog toga bude neugodno", napisala je Tajči na svom Instagramu.

Objavila je i kako svi glazbenici u duši znaju da će svirati i pjevati u bilo kakvoj situaciji u životu. Smatra kako je biti glazbenik životni poziv, a kaže i kako je uvjerena da je kolege diljem svijeta sigurno razumiju.

"Bez obzira što se događalo u svijetu, glazba je uvijek tu kako bi nas utješila, podigla nam duh, donijela nam nadu i nasmijala nas. Pjevanje oslobađa endorfine, hormone koji su dobri za imunološki sustav. Stoga počnite pjevati i plesati", napisala je pjevačica prije nekoliko dana.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS