unatoč koroni

Govorili da će pričekati, no nisu mogli: Vatrena ljepotica izrekla je sudbonosno "da" svom zaručniku na raskošnoj ceremoniji

showbuzz DNEVNIK.hr

Sylvie Meis i Nicolas Castello vezu su započeli nakon što se ona rastala od nogometaša Rafaela van der Vaarta, a sudbonosno "da" izrekli su si u Firenzi.

Danska manekenka, voditeljica i starleta Sylvie Meis ovoga je vikenda rekla sudbonosno "da" svom dugogodišnjem dečku Nicolasu Castellu u talijanskoj Firenzi. Par se vjenčao na raskošnoj ceremoniji, unatoč tome što su govorili da će vjenčanje pomaknuti za nekoliko mjeseci zbog pandemije koronavirusa.

"Nikada prije nisam bila toliko spremna reći "da". O svemu ću vas obavijestiti nakon vikenda. Želim biti potpuno u trenutku kada se vjenčam sa svojom ljubavi i želim upiti svaki trenutak", napisala je Sylvie na Instagramu uoči svadbe. Na račun svog izgleda pobrala je brojne komplimente, a procurile su i fotografije s glamuroznog vjenčanja.

Vezu s njemačkim umjetnikom Castellom Meis je započela nakon što se rastala od nogometaša Rafaela van der Vaarta 2013. godine.

42-godišnja ljepotica inače često plijeni pažnju svojom isklesanom figurom, a da se naporan trud u teretani itekako isplati često pokazuje na društvenim mrežama. Bila je i meta paparazza tijekom cijelog proteklog ljeta, no takva pažnja joj nimalo ne smeta.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS