Ne daju se smesti

Vatrena ljepotica ne skida ruke sa svog novog supruga, a jedva je dočekala priliku i da pokaže svoje božanstveno tijelo

showbuzz DNEVNIK.hr

Sylvie Meis i Niclas Castello vjenčali su se prošle godine na raskošnoj ceremoniji u Firenzi, a čini se kako je par jedva dočekao toplije vrijeme da ponovno mogu uživati u ljepotama Saint Tropeza.

Danska ljepotica Sylvie Meis sa suprugom Niclasom Castellom nedavno je pobjegla u toplije krajeve, a paparazzi ih ne ispuštaju iz vida dok uživaju na plažama Saint Tropeza.

Njihove fotografije gotovo svakodnevno krase brojne medije, no čini se da popularnom paru to nimalo ne smeta. Službeno su otvorili sezonu kupanja i čini se da ćemo ih pratiti čitavo ljeto, a 43-godišnja Sylvie koristi svaki trenutak da pokaže svoje božanstveno tijelo. Sylvie i Niclas ne skidaju ruke jedno s drugoga, a sudeći po posljednjih fotkama, par je zaljubljeniji no ikada.

Inače, Sylvie i Niclas lani su odgodili vjenčanje zbog pandemije koronavirusa, no na kraju su pred oltar stali u talijanskoj Firenzi na raskošnoj ceremoniji. Zajedno su od 2013. godine, a Sylvie iza sebe ima propali brak s nogometašem Rafaelom van der Vaartom.

Ljepotica njemačko-danskih korijena karijeru je izgradila kao novinarka i TV reporterka koja se specijalizirala za priče o slavnim i utjecajnim osobama, a proslavili su je ekskluzivni intervjui koje je odradila sa zvijezdama poput Britney Spears i Kylie Minogue.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS