Droga?

Svi se pitaju što se s njim događa – šokirao svojim izgledom!

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što se pojavio na dodjeli nagrada krenula su govorkanja da se opet drogira.

Eminem bio je gost u New Yorku na dodjeli nagrada 'Inovator godine' gdje su odmah krenula govorkanja da se slavni reper ponovno počeo drogirati. Njegovo ispijeno lice i krvave oči sve su podsjetile na fazu kada je bio na rubu očaja kada ga je droga zamalo koštala života, piše Billboard.

Eminem je već ranije priznao da se počeo drogirati za vrijeme snimanja filma '8 milja' 2002. godine kada je po šesnaest sati bio na setu i kada nije mogao spavati.'Droga me je skoro koštala života. Nekoliko puta sam bio na korak od smrti', priznao je Eminem u ranijem intervjuu.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Godine 2005.priznao je da ima problem i otišao je na liječenje. U dokumentarnome filmu 'Kako zaraditi novac prodajući drogu' koji je objavljen prošle godine, Eminem je otkrio da je jednom zbog prevelike doze droge završio u bolnici i da su mu doktori jedva spasili život.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

'Da sam otišao u bolnicu samo sat vremena kasnije bio bih mrtav. Moji vitalni organi su se počeli gasiti. Jetra, bubrezi, sve. Stavili su me na dijalizu i doktori su mislili da se neću izvući', rekao je reper.

I od tada je čist. No,najnovije fotografije potaknule su govorkanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS