Oduševljena Hrvatskom

Sve zbog Višnjića: 'Zauvijek ću pamtiti ljeto 2005.'

showbuzz DNEVNIK.hr

Hollywoodske zvijezde sve više otkrivanju našu lijepu obalu, a kada je jednom dođu onda se i vrate! Tako je bilo i s američkom glumicom Juliannom Margulies koja je glumila s Goran Višnjićem u seriji 'Hitna služba'.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Američka glumica Julianna Margulies najpoznatija nam je kao sestra Carol Hathaway iz popularne serije 'Hitna služba' (E.R.) u kojoj je nekoliko sezona glumila s Goranom Višnjićem.

>> Višnjić odmara na Jadranu, ponosno pokazao torzo

Upravo joj je naš glumac koji živi i radi u Hollywoodu pričao o ljepotama Jadrana i Hrvatske. 'Zauvijek ću pamtiti ljeto 2005. i desetodnevno krstarenje vašom obalom. Obilazili smo otoke, bila sam u Dubrovniku, igrala tenis u Splitu, ...

Obožavam vašu zemlju, prekrasna je! Svaki dan sam plivala, jela najbolje tjesteninu s crnilom od sipe... Ma bilo je zapanjujuće lijepo. Mislim da mi je to jedno od najljepših putovanja u životu', ispričala je Julianna u intervjuu za prilog Ekran Večernjeg lista.

'Želim se vratiti u Hrvatsku'

Rođena Njujorčanka trenutno je u Chicagu i snima nove epizode serije 'Dobra žena'. Kaže kako je pravi život za nju počeo u 40-tima jer se tada udala za Keitha Lieberthala i postala majka. Danas njezin sin Kieran ima 4-godine i planira ga dovesti da vidi Hrvatsku. 'Želim se vratiti u Hrvatsku. Nažalost, ljeto mi je radno ali sigurno ću jednog dana dovesti sina da vidi tu ljepotu', obećala je Julianna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS