pjevalo se dugo u noć!

Koja je to poznata Hrvatica okupila naše zvijezde na privatnoj fešti? Stigli su Seve, Sandi, Vuica, bilo ih je još!

Severina i Sandi Cenov - 5 Instagram 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Brojne osobe s hrvatske estrade okupile su se na rođendanskoj proslavi naše bivše manekenke, snimkama su se hvalili na društvenim mrežama.

Sinoć je u Zagrebu svoj rođendan slavila naša bivša manekenka, poduzetnica i kuharica Suzy Josipović.

Na proslavu 59. rođendana pozvala je brojne slavne s naše estrade, a oni su se na društvenim mrežama hvalili zajedničkim fotografijama.

Bili su tu Severina, Sandi Cenov, Matija Vuica, Lejla Filipović, Snježana Schillinger i brojni drugi, a njihove fotografije pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Suzy je bila naša poznata manekenka, ali poslije te karijere posvetila se svojoj velikoj ljubavi - kuhanju.

Izdala je čak i svoju kuharicu ''Mama zna!'', u kojoj je objedinila više od 500 recepata.

Suzy je u dugogodišnjem braku sa suprugom Narcisom, s kojim ima dvije kćeri, Hannan i Taru. Uz Hannan i Taru ima još jednu kćer iz prvog braka, Saru, koja već godinama uspješno pliva PR vodama i najeskponiranija je od tri sestre. 

Jednom prilikom dala je i intervju za IN magazin, a pročitajte ga OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Badrić u maloj crnoj haljini morala je pohvaliti i Jelena Rozga: ''Nikad ljepša Nina!''

1/39 >> Pogledaj i ovo +35 Nekad i sad Donna iz Beverly Hillsa zaprepastila novim izgledom! Što je to nekadašnja slatkica učinila od sebe?

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako izgleda torba za koju je Seve iskeširala 2500 eura, riječ je o dizajnerskom komadu!

Povezana vijest Celebrity Sevkin Instagram eksplodirao nakon što je objavila fotke u dekoltiranoj haljini: ''Muke ti ježove, od čega si ti?''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS