Žena je zmaj

Dekolte koji je podigao Hollywood na noge

showbuzz DNEVNIK.hr

Kada se mlađe glumice pojave skoro gole, to je super, kada žena u ozbiljnijim godinama pokaže dekolete, onda je to katastrofa.

Hoyllywood je mjesto koje vrlo često voli držati predavanja o moralu i sličnim stvarima pri tome zaboravljajućikako mu je drugo ime Sodoma i Gomora. Licemjerni kritičari i lažni moralisti nekako su uvijek najglasniji. Tako je bilo i na jučerašnjoj dodijeli SAG nagrada.

Slavna glumica Susan Sarandon pojavila se u bijelom kompletu s hrabrim dekolteom koji je iz nekog razloga zgrozio mnoge. Da, činjenica je, žena ima 69 godina, ali isto tako je činjenica kako izgleda sjajno, a dekolte joj je prirodan za razliku od većine hollywoodskig ljpotice, da, Susan voli mlađe muškarce, voli život i u njemu maksimalno uživa, i tko su sada ti koji sebi uzimaju za pravo kritizirati je?

Susan je bila zadužena za dio programa u kojem se Hollywood prisjeća zvijezda koje više nisu s nama. I baš tu je nastao najveći problem. Kako se samo usudila tako obući i pričati o onima kojih više nema!? Ni u ludilu ne smijete izgledati seksi ako pričate o takvoj temi. Srećom, Susan se ni najmanje nije uzbudila zbog tih i takvih komentara i ponosno je pokazivala svoje grudi, s naglaskom na prirodne!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS