godine su samo broj!

Hvale ju da izgleda puno mlađe, žena poznatog glazbenika slavi 61. rođendan: "Sve si ljepša"

showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Olivera Balašević gotovo je 40 godina u braku s glazbenikom Đorđem Balaševićem.

Glumica Olivera Balašević, supruga poznatog glazbenika Đorđa Balaševića, slavi 61. rođendan. 

Olivera je otkrila pratiteljima na Instagramu da ima razlog za slavlje, a pozirala je držeći ozbiljnog lica prvo papir s brojkom 61, a potom smijući se s istim tim papirom okrenutim naopako, pa je ispala brojka 19. 

Glumica je nedavno napravila profil na Instagramu i na njemu promovira svoju knjigu "Planeta dvorište" te objavljuje fotografije iz svakodnevice, no ni na jednoj nema njezina muža. Oliveri često pratitelji pišu kako je ljepša što je starija, da izgleda upola mlađe te da je najljepša baka u Novom Sadu. 

"Koliko lijepa žena. Znači, s godinama sve ljepša", "Divno", "Prelijepa žena u svakom smislu", komentiraju njezine fotografije. Glumica je dobila i brojne pohvale za svoj prvijenac, a prošlog mjeseca pokazala je da nosi zaštitnu masku za lice s naslovnicom njezine knjige. 

Inače, Olivera je u braku s glazbenikom Đorđem gotovo 40 godina te imaju troje djece, a mužu je i producentica i menadžerica. 

  1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Ana Rucner ponovno ljubi: Šest godina nakon rastave našla se u zagrljaju godinu dana mlađeg bubnjara

  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS