vječita djevojčica

Balaševićeva supruga u 62. pozirala u badiću, pa pokazala nevjerojatne vježbe

showbuzz DNEVNIK.hr

Olivera Balašević bila je gimnastičarka, pa je dokazala da nije nimalo zakržljala kroz godine.

Olivera Balašević navršila je 61 godinu u travnju, ali na njoj se to baš i ne vidi. 

Naime, supruga glazbenika Đorđa Balaševića je u odličnoj formi i svojim tijelom može posramiti i duplo mlađe žene od sebe. Olivera je pozirala u crnobijelom, jednodijelnom kupaćem kostimu i pokraj fotografije napisala dio iz svoje knjige "Planeta Dvorište". 

Osim što je pokazala svoju odličnu figuru, napravila je stoj na rukama i skočila salto u bazen. Spisateljica je tako dokazala da nije nimalo zakržljala od vremena kada je bila profesionalna gimnastičarka. Na svoje fotografije i video skoka u bazen dobila je brojne pohvale. 

"Rasplesana, emotivna i radosna djevojčica..", "Pa tko je ova djevojčica? Bravo, draga moja Olivera", "Gospođo Balašević, čestitam Vam na figuri, na gipkosti tijela", "Svaka čast", "Jednom gimnastičarka, uvijek gimnastičarka. Gracioznost, s tim se rodiš", "Sjajno, vječita djevojčica, komentirali su njezini pratitelji. 

Inače, Olivera je krajem prošle godine napravila profil na Instagramu i na njemu promovira svoju knjigu "Planeta dvorište" te objavljuje fotografije iz svakodnevice, no ni na jednoj nema njezina muža. 

Spisateljica je u braku s glazbenikom Đorđem gotovo 40 godina te imaju troje djece, a suprugu je i producentica i menadžerica.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Zbog tereta slave i nesretnih ljubavi potpuno se izobličio, pa kuću rijetko napušta – sad se pokazao prvi put nakon dugo vremena!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS