Samo je jedna istina

Od nje se kandidatima ledi krv u žilama! Martina Tomčić o svojoj slavnoj strogoći

Martina Tomčić (FOTO: Anamarija Batur) 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Martina Tomčić odlučila je progovoriti o tome što joj se nameće da je stroga članica žirija Supertalenta.

Kada Martina Tomčić nešto kaže u Supertalentu, o tome se danima bruji. Njezina iskrenost tako je mnogima dala za pravo da joj daju titulu najstrože članice žirija.

''Titula je nešto što zaradimo školovanjem, pa ja tako imam titulu magistre umjetnosti i to djeluje baš romantično. Ovo kako djelujemo na van, to je nešto što nam nameću. Ova druga strana mikrofona mi to nameće. Ja volim korigirati to i reći da sam najzahtjevnija i iskrenija'', kazala je Tomčić.

Martina Tomčić (FOTO: Anamarija Batur)

''Jednostavno je biti iskren – postoji samo jedna istina. Nekada ju je samo teško upakirati'', objašnjava Martina kojoj se istina ponekad obila o glavu.

''Istina mi se mnoštvo puta obila o glavu. Zapravo, ona se uvijek u početku obije o glavu, ali dugoročno gledano za mene ne postoji ništa nego istina, otkrila je Martina čiji cijeli intervju za SHOWBUZZ.hr možete pogledati u našoj videopriči.

Martina Tomčić (FOTO: Anamarija Batur)

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS