''možda ti je falilo harmonike''

Bilman na udaru ostatka žirija zbog svoje odluke: ''Bili su mi mlitavi malo, vokal je bio takav da...''

Superbend je vesela skupina iz Gračanice koja je ime dobila upravo po Supertalentu, a njegovi članovi jedva su dočekali podići publiku na noge.

''Super smo ekipa, dok se spremamo, pomažemo jedni drugima. Dolazimo iz Gračanice iz Bosne i Hercegovine, i obzirom da smo došli ovdje onda smo rekli ajde nek se zove Superbend po ovom showu. Sama prilika da nastupamo u Zagrebu na jednom ovakvom programu jako je dobra, pa nismo to htjeli propustiti. Pokušat ćemo podići publiku na noge, uzbuđeni smo svi, jedva čekamo. Iskreno, baš dobro sviramo, i mislimo da bi mogli večeras dobro proći'', poručila je ekipa Superbenda prije izlaska na pozornicu pred žiri.

Evo kako ih je doživio žiri. 

''Jako kul, evo ja mogu primijetiti pošto sam bio u jednom bendu prije, jako volim tu energiju, sad ste došli na veliku pozornicu i to nije mala stvar, scenski nastup uvijek ima prostora, možete se zezati, svirati, energiju imate, ti pjevaš jako dobro, baš mi je drago da nam je došao ovakav jedan supersastav'', bio je Fabijanov komentar.

''Veselo, tinejdžerski i nedovoljno'', ipak je bio Davorov komentar. 

''Tvoja energija je superzarazna, jer i kad ti padne energija, ti s tom svojom energijom sve podigneš, zvučite izuzetno moćno i to me veseli'', poručila je Maja.

''Meni ste bili super, svirali, izgledali, pet različitih karaktera, a i skupa djelujete kao jedna super homogena skupina, nastavite i vježbajte dalje'', zaključio je Davor.

Jedino im je Davor dao ne, pa su prošli dalje.

Ostatku žirija nije bilo jasno zašto im je Davor dao ne, pa im je pokušao objasniti.

''Zato što je vokal bio takav da... bili su mi mlitavi malo'', rekao je Davor.

Maja se nije složila.

''Nije bila loša, možda ti je falilo harmonike'', našalila se Maja.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Prvo su se lile suze, a onda je žiri Supertalenta napravio nešto što nikad dosad nije: ''Možda Maja plače jer zna da je došao kraj njezinoj karijeri!''

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Leteća frizura Maje Šuput nešto je što se ne viđa svaki dan, a zasjenila je i seksi proreze koji su otkrili više od očekivanog!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS