Provokativno izdanje

Mamila poglede: Mlada glumica prošetala u sakou ispod kojeg nije nosila baš ništa

Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Suki Waterhouse prošetala se New Yorkom bez grudnjaka.

Manekenka i glumica Suki Waterhouse pokazala je još jednom hrabar i odvažan modni smisao prošetavši ulicama New Yorka samo u sakou ispod kojeg nije nosila ama baš ništa.

27-godišnja manekenka plijenila je pažnju otkrivenim poprsjem u sivom odijelu, dok je pogled sakrila iza sunčanih naočala.

U New York je doputovala kako bi nazočila premijeri filma "Charlie Says" o serijskom ubojici Charlesu Mansonu u kojem glumi lik Mary Brunner.

"Uzbuđena sam zbog američke premijere filma 'Charlie Says'. Ovo je fotografija sjajnih glumaca i drago mi što sam imala priliku raditi s njima", napisala je Suki na svom profilu na Instagramu uz fotografiju koju je objavila.

Suki ovo nije prvi put da je pokazala malo više nego što je trebala. Naime, na društvenim mrežama često dijeli svoje razgolićene fotografije na radost svojih obožavatelja.

U svijet modelinga i manekenstva ušla je samo 16 godina, nakon što ju je otkrio jedan agent u jednom od londonskih pubova.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Prošlo je 19 godina: Za ove tri seksi žene nekad su uzdisali muškarci diljem svijeta, evo kako danas izgledaju

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS