Uhvatili je nespremnu

Još jedan primjer razlike poznatih žena između blistavih izdanja na Instagramu i stvarnog života, ma tko bi je prepoznao na prvu?

Suki Waterhouse (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Suki Waterhouse je tri godine u vezi s Robertom Pattinsonom koji je prije nje ljubio Kristen Stewart, a šuška se da se par zaručio i vjenčao.

Suki Waterhouse (29) poznato je lice u svijetu modelinga, a javnost ju je najviše zamijetila zbog veze sa zvijezdom franšize "Sumrak", šest godina starijim Robertom Pattinsonom.

Manekenka i glumica je viđena u Liverpoolu kako ide na set filma "Dali Land" o španjolskom slikaru Salvadoru Daliju kojeg tumači Ben Kingsley, a još nije službeno potvrđeno da ona ima ulogu u njemu. Suki je bila u opuštenom izdanju bez šminke i na sebi je imala zimsku jaknu i traperice te je kosu svezala u rep. 

Daleko je to bilo njezinih uobičajenih, blistavih izdanja s Instagrama i crvenog tepiha.

Waterhouse je u rukama nosila jastuk i odjeću, a imala je toliko stvari da je jednu vrećicu pokušavala držati ustima. 

 

Inače, Suki je tri godine u vezi s Robertom i prošle godine su strani mediji pisali se glumac uselio k njoj u stan u četvrti Notting Hill u Londonu. Tvrdili su i kako se par zaručio početkom siječnja nakon dvije godine veze jer je Waterhouse viđena kako nosi prsten na Tjednu mode u Parizu.

Dio stranih medija je izvijestio i da su se Pattinson i manekenka vjenčali u tajnosti prošle godine. Također su istaknuli da glumčeva obitelj obožava Suki i smatra da je veza s njom najbolja koju je on dosad imao. 

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Seksi manekenka u potpuno drugačijem izdanju u šetnji sa slavnim dečkom koji nije na dobrom glasu

Robert iza sebe ima prekid, koji je odjeknuo u javnosti, s Kristen Stewart s kojom je započeo vezu dok su snimali serijal "Sumrak" i bili su jako popularan par. No onda su u javnost procurile snimke njezinog preljuba s nešto starijim i oženjenim redateljem Rupertom Sandersom. 

Par je prekinuo, a neki su bili uvjereni kako su te fotografije bile unaprijed smišljene za promociju njihovog zajedničkog filma te činjenice kako Kristen voli žene.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS