princ je neposlušan

Princeza Kate otkrila koja ju Williamova navika najviše živcira, i oni su samo običan bračni par

Kate Middleton i princ William Afp 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Iako na fotografijama često izgledaju kao savršeni par i princ William ima navike koje živciraju Kate. Njegova ''mana'' vezana je uz hranu koju često i naručuju, a to je radila i kraljica Elizabeta.

Uz pojam kraljevske obitelji najčešće se vežu odmjerenost, smirenost i galantnost. Rijetko ih možemo vidjeti u opuštenom izdanju, izvan protokola koji im diktiraju život.

Ali u odnosu princa Williama i supruge Kate Middleton postoje i sitnice s kojima se i običan puk može povezati. Princ ima naviku koja posebno nervira Kate, a o tome je govorila 2018. tijekom posjeta Cipru, piše The Mirror.

Tada su posjetili američku bazu u kojoj su smješteni vojnici koji su blagdane provodili daleko od obitelji. Dok su bili u prostoriji za odmor, William je u šali rekao Kate:

"Pazi da pizza ne bude na kauču".

Ona ga je pogledala i odgovorila mu:

"Ti si taj koji je stalno ostavlja na kauču. Prava si noćna mora!".

Kraljevski par često voli uživati u hrani koju naruče. Kate je 2017. priznala da najviše voli jesti hranu s curryjem. Hranu najčešće sami pokupe.

I dok Kate voli ljutu hranu, William ne dijeli istu ljubav prema tome. On je 2020. u razgovoru s bivšim nogometašem Peterom Crouchom ispričao da voli jesti piletinu, ali tu je i neizostavna pizza.

Da ljubav prema hrani za van nije strana u kraljevskoj obitelji, potvrdila je svojevremeno i pokojna kraljica Elizabeta. Ona je znala poslati sluge po vječni britanski klasik - krumpiriće i ribu.

Kate je nedavno ganula cijeli svijet jednim zagrljajem, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pobjednica našeg showa u elegantnom izdanju pokazala zanosnu trudničku liniju, našalila se i jednim detaljem: ''Džabe mi...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Preslatke trenutke para zasjenio je isklesani torzo glumca koji ima 53 godine, obožavateljice se žale: ''Da sam bar ona!''

Svi su stali uz BiH nakon katastrofalnih poplava, srpska pjevačica otkrila kako će ona pomoći unesrećenima

Pojavila se eksplicitna snimka slavnog muškarca i ozloglašenog repera? Strani izvori tvrde da je ta osoba užasnuta!

Brena otkrila što joj suprug poklanja i nakon 33 godine braka: ''On ne kupuje sitnice''

Povezana vijest Zanimljivosti Slavni par nakon glamuroznog vjenčanja uživa na medenom mjesecu, i to u Dubrovniku, osvanule su prve fotke!

Povezana vijest Celebrity Svijet ju je gledao kako odrasta, legendarni otac posvetio joj je brojne stihove, a sada je ona otkrila sretne vijesti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS