Buknula stara strast

Što mislite tko je zaslužan za pomirenje ovog seksi para?

showbuzz DNEVNIK.hr

Bradleya Coopera možda ćete zbog ovoga nazvati maminim sinom, ali ipak je u pitanju prezgodna Zoe Saldana, pa ćemo mu lako oprostiti!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Kratka romansa, prekid, zatim neugodan susret na crvenom tepihu, nakon toga uhvaćeni prilikom zajedničkog izlaska u kino, a najnovija informacija – ponovno su zajedno!

Bradley Cooper očigledno je shvatio što je izgubio kad se susreo s bivšom Zoe Saldanom na promociji zajedničkog filma na kojem su se i zaljubili, a izgleda da je u tome pripomogla i – glumčeva majka. Mama Gloria nagovorila je sina da ponovno osvoji Zoe, a on ju je , kao pravi mamin sin – poslušao!

>> Prekinuli su, pa nisu… Sada su uhvaćeni zajedno!

Anonimni izvor koji je RadarOnlineu povjerio ovu novost tvrdi da je Zoe prva djevojka, od Bradleyjeve veze s Renee Zelwegger, koju njegova majka podržava. 'Gloria je Bradleyju predložila da obnovi vezu sa Zoe – ona je obožava! Često su se sretali u zadnje vrijeme i to je u njemu izazvalo da stari osjećaji izađu an površinu, pa je to ispričao majci koja mu je otkrila da joj je Zoe draga i da je prva nakon Renee koja joj se istinski svidjela', ispričao je izvor.

>> 'Kiseli' osmijesi bivšeg para na crvenom tepihu

'Kad su počeli hodati, Bradley je stalno pozivao svoju majku da ide svuda s njima, bilo da se radi o večeri, ručku ili dnevnim obvezama. Gloria mu je rekla da bi je trebao ponovno osvojiti jer je bilo očito da još uvijek nešto osjeća za nju, a on je učinio upravo ono što je ona predložila', rekao je prijatelj obitelji Cooper.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS