Otkriveno...

Što kraljevska obitelj NE želi da znamo!

showbuzz DNEVNIK.hr

Iako žive javnim životom, neke privatne detalje članovi kraljevske obitelji bi najradije sačuvali za sebe. No ipak, ti su detalji izašli u javnost...

Kraljevska obitelj prilično je suzdržana i detalje iz svojeg privatnog života ne odaje baš lako.

Žestok okršaj Kate Middleton i Camille Parker Bowles: Pijana Camilla izjurila van

Sjećate se velikog skandala oko prisluškivanja britanskog tabloida 'News of the World' kada su izašle poruke koje su si ostavljali tada zaručnici Kate Middleton i princ William? Tako smo saznali da omiljeni kraljevski par ima i svoje nadimke - princ svoju Kate redovito zove 'bebica'.

A jeste li sigurni da znate kako su se Will i Kate upoznali? Studentski savjetnik je otkrio kako je Kate Middleton prvo upala na sveučilište u Edinburghu, no na kraju je ipak pauzirala godinu i upisala se na sveučilište St. Andrews kada je saznala da će tamo biti i princ William. Susret kraljevskog para bio je izgleda pomno planiran...

Jeste li znali da je zarukama kumovala i Kateina mama Carole Middleton? Navodno je upravo ona pritisnula Williama s kojim je nasamo popričala na jednom božićnom druženju 2009., a nedugo nakon tog 'sastanka' Kate i William objavili su zaruke.

Svaka obitelj ima 'crnu ovcu', a princ Harry bio je na meti britanskih medija zbog svog partijanja. Prema prinčevoj neslužbenoj biografiji, Harry je navodno zapalio svoju prvu cigaretu kada je imao svega osam godina, a sa 12 je već probao i brandy na ljetovanju po Mediteranu. Mediji su često pisali i kako je Harry prava 'party životinja' - Na njegovim partijima bilo je puno djevojaka a nije nedostajalo i opijata. Harry je čak imao i svoj Facebook profil pod lažnim imenom 'Spike Wells', a sve se saznalo kada su izašle i njegove sada već legendarne gole fotografije s partijanja u Las Vegasu.

I s Kateine strane postoji nekoliko detalja koji su izašli u javnost zahvaljujući njezinom ujaku Garyju Goldsmithu koji je uhvaćen zbog kokaina. On je britanskim medijima otkrio i neke detalje o privatnim ljetovanjima mladog para, pa smo tako sazvali da su Kate i William uživali u blatnim kupkama i na privatnim DJ-partijima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS