Koliko emocija

Preuzbuđena Doris - Priznala i što joj u Splitu ide na živce!

showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Doris Dragović je gostovala u Ami G showu na televiziji Pink i pokazala nam se onakva kakvu je ne vidimo često.

Doris Dragović je u Ami G showu bila nevjerojatno opuštena i razgovorljiva. Voditelj je od nje gotovo pa mogao dobiti odgovor na svako pitanje koje joj je postavio. Doris je tako otkrila i što ne voli u svom Splitu i kako je živjeti u njemu.

'Nekako je to uvijek izromantizirana priča. Kao, na moru si pa je sve famozno. Mislim da je to lijepo, ali kad bude ona ljetna histerija... 68 milijardi ruksaka... Ideš nešto u dućan, a ovaj te ubije ruksakom u glavu. Ne možeš prolaziti. Samo vidiš more glava i neke kišobrane i suncobrane. Meni to sve ide na živce', izjavila je Doris u showu, mislivši pritom i na Kineze.

Doris se prisjetila i svoje prve ljubavne priče koja je tragično završila nakon što je dečka prerasla za glavu, a voditelj joj je priredio i iznenađenje.

U studio je došla pjevačica Vesna Zmijanac s kojom je Doris nastupa dalekih 80-ih godina. Dvije prijateljice koje se nisu dugo vidjele čvrsto su se zagrlile i prisjetile dana u kojima su se intenzivno družile.

Doris je tijekom intervjua govorila i o koncertima koje će održati u Beogradu 14. veljače i u Novon Sadu 8. ožujka.

Sve o njezinom gostovanju u showu pogledajte u priloženom videu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS