Hit-video!

Omiljeni trojac iz MasterChefa izgubio okladu pa nasmijao obožavatelje do suza: "Kakvi ste vi carevi!"

Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Nova TV 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović nasmijali su gledatelje MasterChefa videom sa seta showa.

U posljednjoj epizodi showa MasterChef kandidati su morali pripremati jela s Dalekog istoka, a žiri se tim povodom obukao u skladu s temom.

"Morali smo se ovako obući jer smo izgubili okladu", objasnili su nakon što su po dolasku u studio svojim izdanjima nasmijali kandidate showa, no na kraju su se tako odjeveni ipak sjajno zabavili.

To potvrđuje i video koji su snimili na setu u pauzi od emisije i koji je obožavatelje showa nasmijao do suza.

"Najbolji dio dana. Pukli smo ko kokice", napisao je Damir uz video u kojem Stjepan udara gong, iz kojeg zatim on izviruje sa svojom kapicom, a Melkior za to vrijeme jedva zadržava smijeh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Damir Tomljanović (@tomljanovicd)

"Kako i ne bi, što sve pojedete", "Najbolji ste, svaka čast", "Tri kralja", "Ljudi dragi, zbog vas je ovo sve zanimljivo gledati", "Kakvi ste vi carevi ", "Odlični ste, pozitiva i smijeh na najjače!", "Legende", neki su od brojnih komentara koje su dobili.

Inače, chefovi su ponudili Dominiku, koji je pobijedio u posljednjem izazovu, da bira hoće li kandidati kuhati tajlandsko, japansko ili kinesko jelo, a on je odabrao Japan.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Suprug Maje Šuput u totalnoj nevjerici zbog legendarne ekipe koja je sjedila do njih u restoranu: ''U polunesvijesti je, ali se pravi''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Potpuno gola Jennifer Lawrence snimila je scene kakve od nje nitko nije očekivao: "Nisam nikad mislio da ću ovo vidjeti!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS