Poput tinejdžera

Ovako izgleda kad 70-godišnji roker ne može skinuti ruke 30-godišnje djevojke ni pred kamerama

Steven Tyler i Aimee Preston (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Steven Tyler 2012. godine zaposlio je Aimee Preston kao osobnu asistenticu.

Legendarnom glazbeniku je 70, a njegovoj plavokosoj djevojci 30 godina.

No niti velika razlika u godinama njihovoj ljubavi ne predstavlja nikakav problem, a par se pojavio zajedno i na crvenom tepihu iHeartRadio dodjele nagrada koja je održana u Microsoft Theateru u Los Angelesu prošlog četvrtka.

Radi se Stevenu Tyleru i njegovoj djevojci Aimee Preston koji doslovno nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga pozirajući fotografima. Pjevač grupe Aerosmith na dodjeli se pojavio u tipičnom rokerskom izdanju, dok se njegova plavokosa djevojka odlučila za kombinezon od zlatnih šljokica te sandale leopard uzorka.

Podsjetimo, Tyler je 2012. godine zaposlio Aimee kao osobnu asistenticu. Ona je tada imala samo 23 godine, a o njihovoj vezi počelo se pisati još 2014. godine. Ipak, prve fotografije koje su to potvrđivale pojavile su se u veljači 2016. godine.

Steven iza sebe ima dva propala braka te brojne avanture. U prvom braku sa Cyrindom Foxe bio je od 1978. do 1987. godine, dok je s Teresom Barrick bio od 1988. do 2006. godine. Roker ima petero djece, među kojima je i poznata glumica Liv Tyler koju je dobio tijekom kraće romanse s modelom Bebe Buell.

Prije nego je prohodao sa sadašnjom partnericom, Tyler je 2011. godine zaprosio višegodišnju djevojku Erin Brady, no u siječnju 2013. godine par je prekinuo. Još davne 1975. godine roker je tražio dopuštenje od roditelja tada 16-godišnje groupie djevojke Julije Holcomb da ona može živjeti s njim u Bostonu, a par se 3 zajedničke godine uglavnom drogirao i tulumario.

Također, Steven ju je zaprosio, zatim povukao prijedlog, a u jednom trenutku Julia je zatrudnjela, no u njihovoj je kući ubrzo izbio požar. Nakon što se nagutala dima, kako je sama kasnije tvrdila, roker je počeo vršiti pritisak na nju da pobaci u strahu da će dijete imati posljedice. Ubrzo im se raspala i veza, a Stevenov kolega iz benda, Ray Tabano, u svojim memoarima je potvrdio kako je rokera jako promijenio taj događaj.

Također, Tyler je otvoreno govorio o ovisnosti o drogama, a tvrdi da je na nju potrošio oko 2 milijuna dolara. Također, 2006. godine potvrdio je kako ima hepatitis C

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Prvo je ustuknula, pa se prepustila: Par koji ne viđamo često iznenadio izljevima nježnosti nasred ulice

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS