Baš katastrofa!

Brzinski se udavala i rastajala, proglasila bankrot, ali ožiljci od korekcija lica su ono zbog čega je mnogi žale

showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Price je navršila 42. godinu, a teško je reći koji dio njezinog tijela nije išao pod nož.

Britanska starleta Katie Price slavi 42. rođendan, a javnost ju najviše pamti po ekstremnim plastičnim operacijama čiji su ožiljci samo za one jačeg želuca.

Price se proslavila još 1996. modelingom i pojavljivanjem u tabloidima The Sun i The Daily Mail pod imenom Jordan. Nekoliko godina kasnije sudjelovala je u reality showu "I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!", u kojem je upoznala glazbenika i poduzetnika Petera Andrea (47).

Za njega se udala te su dobili kćer i sina, a nakon njega se još dvaput udavala. Brzo je izgovarala sudbonosno da te se isto tako ekspresno razvodila. Iz veza i brakova ima petero djece. 

Više nego svojim ljubavnim životom, Katie je šokirala plastičnim operacijama i ožiljcima koje je otvoreno pokazivala u javnosti. Prvi zahvat je napravila kao 19-godišnjakinja i to je bilo povećanje grudi za nekoliko veličina, tako je prešla s košarice B na FF.

I Katie  tu nije uspjela stati sa svojom ovisnošću, nego je nastavila s face liftingom, brazilskim podizanjem stražnjice, liposukcijom trbuha. Zapravo, prema riječima stručnjaka plastične kirurgije, nema što starleta na svom tijelu nije korigirala.

Doktori su ju upozorili da si ugrožava život, ali ona nije ni htjela čuti za to. Prošle godine otišla je u Tursku na podizanje kapaka i sređivanje stražnjice. Tijekom godina potrošila je stotine tisuća funti na operacije, no završilo je zapravo tragičnim rezultatom.

Usto, starleta je u prosincu 2019. proglasila bankrot. Prema pisanju britanskih medija, njezini se dugovi procjenjuju na više od 3,5 milijuna funti. No Katie ne staje i trenutačno se emitira njezin reality show naziva "Moj ludi život", koji prilično i odgovara svemu što je prošla.

Inače, Price ovaj rođendan neće slaviti u noćnom klubu kao što je prošle. Starleta je trijezna tri mjeseca što je za nju svojevrsni rekord, pa će popiti pokoji koktel kod kuće, tvrdi The Sun

"Ove godine Katie će napraviti zabavu kod kuće u karanteni Pozvat će obitelj i prijatelje. Rekla je kako će uživati u koktelima i pokazati gostima kako ona pravi svoje omiljeno piće", rekao izvor za britanske medije.

To je velika promjena za starletu koja je zbog svog ponašanja bila izbacivana iz klubova. Naime, jednom prilikom se napila i počela napadati ženu koja se slučajno našla u njezinoj blizini. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS