Iskreno

'Sretan sam što sam pronašao ljubav nakon štete do koje sam doveo'

showbuzz DNEVNIK.hr

Bivši pjevač Boyzona, Ronan Keating, priznao je kako smatra da je sretan što je uspio pronaći novu ljubav nakoj što je prevario ženu s kojom je bio u vezi 17 godina.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Nakon razvoda od Yvonne, majke svoje tri sina, 35-godišnji pjevač je počeo izlaziti s Australkom Storm Uechtritz koja se doselila u London kako bi živjela s njim.

'Nevjerojatno sam sretan što sam pronašao Storm nakon štete koju sam prouzročio', priznao je govoreći po prvi put o svojoj novoj ljubavi.

Otvorio se i po pitanju teških godina tijekom kojih je varao suprugu s plesačicom Francine Cornell, što je rezultiralo slomom njegova braka.

>> 'Još uvijek volim svoju suprugu, ali bol koju sam nanio me shrvala'

'U trenutku kad sam je pronašao bila mi je sve. Ona je jedna nevjerojatna i divna žena- veoma je simpatična', rekao je Ronan. 'No, Storm ne izvukla iz mračne rupe na svjetlo da napokon budem sretan. Divno je sresti nekog tko želi biti sa mnom za mene, a ne zbog toga tko sam ja', priznao je u intervjuu za britanske medije.

Ronan je upoznao Storm, koja je TV producent, u Australiji, dok je radio na X Factoru. Sad se ona preselila u London i zaposlila u showu 'The Voice' BBC1 televizije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS