godine nisu važne

Slavne ljepotice zaustavile vrijeme!

showbuzz DNEVNIK.hr

Magazin Sports Illustrated izlazi već 50 godina, a takve su i ljepotice koje su zasjale na njegovim naslovnicama.

Ljepota se uvijek slavila na naslovnicama magazina Sports Illustrateda – magazina koji je ovaj tjedan proslavio svoj 50. rođendan. Uzmete li u obzir da je njegova publika uglavnom muška, a njegova prodaja seže brojku od 23 milijuna tjedno, budite sigurni su ove ljepotice itekako tražene.

Slavne ljepotice pokazale svoje raskošne atribute na crvenom tepihu Sports Illustrateda

Jedna od klasičnih primjera neprolazne ženske ljepote je Christie Brinkley koja i na pragu 60-te izgleda senzacionalno! Na naslovnici je bila u veljači 1980., a i 30 godina nakon toga izgleda fantastično!  Na partiju se pojavila u seksi crnoj haljini, izdanju u kojem izgleda duplo mlađe.

Irska ljepotica Kathy Ireland na naslovnici je bila 1992., a i u svojim 50-tima blista na crvenom tepihu. Žuti bikini i danas bi joj sigurno pristajao.

Slavna manekenka Tyra Banks našla se na naslovnici 1997. Tamnoputa ljepotica danas je 40-godišnja poslovna žena i domaćica showa 'America's Next Top Model'. Na crvenom tepihu je izgledala jako seksi u crnoj čipkanoj haljini, a njezina naslovnica u točkastom bikiniju čisti je klasik!

Zgodna glumica Rebecca Romijn pokazala je svoje tijelo na naslovnici 1999. Danas je ona 41-godišnjakinja koja sjajno nosi svoje godine, a svoju kondiciju održava, između ostalog, i trčanjem za kćerima blizankama.

Heidi Klum prava je zavodnica! I dok je na rođendanu zavodila u kožnoj haljini, na naslovnici magazina bila je 1998. Njemački supermodel sjajno izgleda i u svojim 40-ima - za nju vrijeme kao da je stalo! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS