BEZOBRAZNO ZGODNE

Sportašice koje pronose slavu Hrvatske

showbuzz DNEVNIK.hr

Ljetne Olimpijske igre su počele i spremni smo za navijanje i uživanje u odličnoj atmosferi,

Na Olimpijskim igrama u Londonu naši su olimpijci osvojili rekordna tri zlata, jedno srebro i dvije bronce, a svi se nadaju kako bi Olimpijske igre u Riju mogle biti uspješnije od onih prije četiri godine. U 18 sportova u kojima će Hrvati nastupati, ima dosta kandidata za medalje, ali i za onu za najljepšu sportašicu koju je na prošlim Olimpijskim igrama odnijela Antonia Mišura. Iako su sve naše sportašice talentirane i ambiciozne, mi smo teške muke ipak uspjeli odabrati neke od njih (bez namjere da ikoga uvrijedimo što se nije našao na našem popisu).

Veliki favorit za zlatnu medalju je naša najbolja sportašica Sandra Perković koja brani naslov u disku. Osim što je uspješna u sportu, Sandra je pokazala kako se jednako dobro može naći i u u saborskim klupama. Pozornost mami zanimljiv i jednostavnim modnim kombinacijama kako u Saboru, tako i na društvenim događanjima.

U skoku u vis računamo na našu prelijepu Blanku Vlašić koja plijeni pažnju kako na terenu tako i izvan njega. Svojim izgledom često je možemo naći na listama najljepših Hrvatica.

 

Tu je i njezina dvadesetšestogodišnja nasljednica Ana Šimić. Najznačajniji rezultat u karijeri joj je zlatna medalja na Mediteranskim igrama.

Dubrovčanka Ana Konjuh ima tek 19 godina, a ima zavidne uspjehe u teniskoj karijeri. Zgodna tenisačica proglašena je i najvećom ženskom sportskom nadom, izgledom također osvaja.

Šećer na kraju su zgodne sestre Zaninović. Splićanke su potpuno predane sportskoj karijeri, ali nađu vremena i za svoj društveni život. Ljepotice tako plijene pažnju gdje god se pojave. Lucija i Ana Zaninović najavile su da im je cilj na OI Riju 2016. osvojiti medalje i ući povijest. Cure, želimo vam puno sreće.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS