Je li moguće?

Španjolski mediji pišu da Fani Stipković ljubi legendarnog nogometaša od kojeg se u posljednje vrijeme ne odvaja

showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković u španjolskim medijima povezuju s umirovljenim nogometašem Fernandom Hierrom, s kojim je bila na finalu Davis Cupa, a skupa su proslavili i Božić.

Naša novinarka Fani Stipković (39), koja godinama živi i radi u Madridu, osvanula je u španjolskim medijima zbog navodne veze s umirovljenim nogometašem Fernandom Hierrom (53).

Nakon rastave od majke svoje dvoje djece, Sonije Ruiz, ljubav se ponovno smiješi legendarnom igraču Real Madrida i španjolske reprezentacije, piše Hola!

Navode kako se radi o spektakularnoj sportskoj novinarki Fani, s kojom bivši nogometaš dijeli strast prema sportu i s kojom je viđen na finalu Davis Cupa, a zajedno su proslavili i Božić. Fani su u španjolskim medijima usporedili i s nizozemskom manekenkom Lorenom Van Heerde.

Stipković inače ne otkriva puno o svojem privatnom životu, no krajem ožujka je za Večernji list priznala da je sretno zaljubljena i da ju je s dečkom, čiji identitet taji, spojio posao.

Inače, otkako se preselila u Španjolsku, Fani je nekoliko puta završavala na listama najseksi novinarki u Europi.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Oni su stvarno par! Kim Kardashian zbog 13 godina mlađeg zavodnika ne skida osmijeh lica, a on je ne ispušta iz vida

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS