zahvalila na podršci

Britanska pjevačica pala s bicikla i gadno se ozlijedila: "Liječnici su mi morali zalijepiti nazad čelo"

showbuzz DNEVNIK.hr

Sophie Ellis-Bextor na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pokazala da ima zavoje na glavi zbog porezotina te ima velike ogrebotine i modrice na rukama.

Pjevačica Sophie Ellis-Bextor završila je u bolnici nakon što je pala s bicikla tijekom noćne vožnje, a s obožavateljima je podijelila koliko se zapravo gadno ozlijedila.

41-godišnja pjevačica na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pokazala da ima zavoje na glavi zbog porezotina te ima velike ogrebotine i modrice na rukama.

"Hvala svima na podršci koju mi dajete. Ne brinite se, dobro sam i dobro paze na mene. Richard je cijelo ovo vrijeme nevjerojatan, a djeca su preslatka. Pala sam s bicikla dok sam se tijekom večeri vozila uz rijeku Temzu. Fotka je crno-bijela kako ne bi pokazala previše krvi. Hvala svim liječnicima i medicinskim sestrama iz bolnice, divni ste", napisala je Ellis-Bextor.

Prije nekoliko dana je napisala kako je impresivno koliko je sva natekla, a istaknula je i kako su joj liječnici morali ponovno "zalijepiti" čelo te je fascinirana njihovim radom.

Pjevačica najpoznatija po hitu "Murder on the Dancefloor" u braku je s basistom benda TZhe Felling, Richardom Jonesom od 2005. godine. Par ima petero djece.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS