Premali model ili?

Sestra slavne ljepotice u tijesnom badiću osvajala poglede na plaži, gornji dio jedva joj je prekrio grudi

Olivia Culpo (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sophia Culpo u tijesnom je badiću uživala na plaži i pritom nije marila za znatiželjne poglede.

Mlađa sestre bivše Miss Universe i jedne od najtraženijih manekenki današnjice Olivije Culpo, 23-godišnja Sophia Culpo bila je glavna zvijezda plaže u kalifornijskom Veniceu, gdje se pojavila s društvom i uživala u druženju.

Pažnju je privukao njezin odabir bikinija, čiji joj je gornji dio jedva prekrio obline, pa je djelovalo kao da je namjerno odjenula nekoliko brojeva manji model. No osim bujnih oblina u tijesnom badiću, nitko nije mogao ne primijetiti njezino utrenirano tijelo i vitku liniju, kao i sličnost sa starijom sestrom.

Sophia se nedavno iz rodnog Rhode Islanda preselila u Kaliforniju, gdje je dio karantene zbog koronavirusa provela s 28-godišnjom starijom i slavnijom sestrom. Sophia je nedavno prekinula studij nutricionizma jer je odlučila slijediti sestrine stope i okušati se u modeliranju, ali i kao influencerica.

Na Instagramu se trenutačno može pohvaliti brojkom od 114 tisuća pratitelja, ali broj se povećava iz dana u dan jer postaje sve poznatija.

Sophia je inače najmlađa u obitelji Culpo, osim Olivije ima i sestru Auroru te braću Gusa i Petera. Od svih je najpopularnija Olivia, koja se proslavila nakon što osvojila titulu Miss SAD-a, a potom i Miss Universe 2012. godine.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS