Nikad nije prerano!

Sonja požurila sa slikanjem u badiću i tako dala do znanja da vrijedno trenira tijekom cijele godine

Sonja Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Prije nego što show ''Ples sa zvijezdama'' krene s prikazivajnem Sonja Kovač priuštila si je par dana odmora u Italiji odakle objavljuje prekrasne fotografije.

Iako kalendarski zima još traje, Sonju Kovač to previše ne dira. Tijekom boravka u susjednoj Italiji, točnije u prekrasnom Cinque Terreu, buduća kandidatkinja showa ''Ples sa zvijezdama'', iskoristila je prilika i skinula se u kupaći kostim.

''Je l' prerano za kupaći kostim? Nikad nije prerano'', zaključila je.

Jedna od naših najpoznatijih influencerica tako je spremno pozirala u zelenom badiću i dala do znanja da o izgledu ne brine samo pred ljetne mjesece, već da trenira tijekom cijele godine.

Sonju ćemo uskoro gledati na plesnom podiju gdje će joj partner biti Gordan Vogleš, a iskustvo ovog vrhunskog plesača, potpredsjednika Nacionalnog plesnog vijeća, nositelja sudačke licence World Dance Council te višestrukog prvaka na brojnim turnirima u standardnim i latinoameričkim plesovima sigurno će doprinijeti njihovoj zajedničkoj izvedbi.

Jedva čekamo vidjeti što su nam pripremili.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa 'Ples sa zvijezdama', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, You Tube.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Njezin zaštitni znak: Guzu vrijednu 27 milijuna dolara pokazala u mini bikiniju, fotkao ju dečko

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS