"izgleda kao iz bajke!"

Sonja Kovač pohvalila se raskošnim dekoracijama u luksuznom stanu, a već ima i božićno drvce, pogledajte kako ga je ukrasila!

showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač pokazala je na Instagramu kako je okitila bor u novom stanu u koji se s dečkom Goranom Mandićem uselila početkom ove godine.

U novom domu naše influencerice i glumice Sonje Kovač već prevladava blagdanska atmosfera i to nakon što ga je ukrasila raskošnim božićnim ukrasima i okitila božićno drvce, čime se pohvalila na Instagramu.

"Božićna sezona je službeno otvorena", napisala je Sonja uz video koji je podijelila sa svojih 513 tisuća pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Wow! Fantastično, izgleda kao iz bajke", "Ajmeee, predivno, jel može dostava svega?", "Svaka čast", "Blago tebi, kako jednostavno i brzo", "Baš je top", "Kako lijepo", "Bor je predivan", zaključili su Sonjini pratitelji.

Sonja se s dečkom Goran Mandićem u prvi zajednički stan od 130 kvadrata u Zagrebu uselila početkom ove godine, a ona je njegovo uređenje redovito bilježila i objavljivala na svojem Instagramu i kanalu na YouTubeu.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 inMagazin Petar Grašo prvi put pred kamerama progovorio o vezi s Hanom Huljić, evo kako je stao na kraj svim nagađanjima!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS