Što vi kažete?

Sonja Kovač pohvalila se jednim detaljem na sebi koji se nije svidio svima: ''Imaš li oružani list za to?''

Sonja Kovač - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sonja Kovač pohvalila se u videu s nekoliko para svojih omiljenih potpetica pa u opisu objasnila da baš zbog toga i voli svoju visinu.

Glumica i influencerica Sonja Kovač podijelila je kratki videozapis u kojem je pokazala nekoliko svojih najdražih štikli.

Ispod opisa napisala je: "Kad imaš metar i žilet, može ti se", pa je u nastavku upitala svoje pratitelje koliko im se sviđaju od 1 do 10.

Posebno je istaknula jedne nove koje najviše voli, a njihova je peta i više nego očaravajuća. Naime, riječ je o bordo platformama s petom višom od 20 centimetara.

Sonja je ovo ljeto često častila pratitelje svojim fotkama u badićima, a ranije ove godine zaručila se s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem, koji ju je iznenadio romantičnom prosidbom na Maldivima.

Već niz godina bavi se influencerstvom, a na Instagramu je prate gotovo 522 tisuće ljudi. Često se hvali luksuznim putovanjima, ali i savršenim izgledom, za koji naporno vježba kada stigne.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nives Celzijus počastila obožavatelje pozom u tangicama, neki se uplašili za zdravlje: "Ovo bi moglo biti opasno za starije"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić počastila nikad boljim pogledom na svoju bujnu pozadinu, obožavatelji su izvan sebe: "Božanstvena ženo!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS