"Navijajte za nas"

Sonja Kovač pokazala nekoliko plesnih koraka i izazvala oduševljenje obožavatelja: "Moj si favorit"

Sonja Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sonja Kovač na Instagramu je objavila video u kojem je pokazala nekoliko plesnih koraka.

Influencerica Sonja Kovač na svom je profilu na Instagramu objavila video u kojem možemo vidjeti kako izgledaju njezine pripreme za sutrašnju emisiju showa "Ples sa zvijezdama".

"Ja plešem, on snima! Razlog tome je jer se moj dragi partner Gordan Vogleš ozljedio prije prve live emisije i bilo je upitno da li će moći otplesati prvu točku! Naravno toliki je profesionalac da je smogao snage i pod tabletama uspio divno izvesi točku! No ozljeda je i dalje tu pa se cijeli ovaj tjedan morao paziti kako bi se oporavio za ovu nedjelju! Držite nam fige i navijajte za nas da sve ispadne super", napisala je Sonja uz video koji je snimio Gordan.

Brojni obožavatelji su joj u komentarima poručili kako je ona njihov favorit i kako je prekrasna.

Sonja i Gordan Vogleš oduševili su izvedbom bečkog valcera u prvoj emisiji.

''Na momente ste i izgledali kao da plešete već 10 godina skupa'', odmah na početku ih je pohvalila članica žirija Tamara Despot, a s njom se složila i Almira Osmanović.

Jedva čekamo sutrašnju emisiju i nova iznenađanja koja nam je ovaj simpatični par pripremio.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Marko Grubnić s tugom se prisjetio najboljeg prijatelja: "Nije prošlo i sada znam da nikada niti neće"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS