Hrabar potez

Hrvatica za kojom uzdišu brojni muškarci pokazala lice bez trunke šminke

Sonja Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nakon nastupa u showu "Ples sa zvijezdama", Sonja Kovač na zasluženom je odmoru.

Ona je glumica, blogerica, influencerica, ali i odlična plesačica.

Govorimo o svestranoj Sonji Kovač koja nas je sa svojim plesnim partnerom Gordanom Voglešom oduševila u spektaklu Nove TV "Ples sa zvijezdama", a nakon napornih svakodnevnih treninga te brojnih ozljeda, plavokosa ljepotica krenula je na zasluženi godišnji odmor.

Sudeći po njezinom Instgaram profilu, Sonja je sa dugogodišnjim životnim partnerom Goranom Mandićem proputovala nekoliko atraktivnih destinacija, kao što su Atena i Mykonos, a posljednjih dana nalazi se u bajkovitoj Istri, točnije u Rovinju otkud je objavila fotografiju kojom je posebno oduševila tisuće svojih obožavatelja.

Naime, 35-godišnja objavila je fotografiju bez trunke šminke, a na račun izgleda dobila je same komplimente.

"Bez make-upa, samo preplanuli ten i sjajilo! Šminkate li se vi preko ljeta?" napisala je u opisu fotke Sonja, a u komentarima se javila i pjevačica Jelena Rozga koja joj je poručila kako je "uvijek lijepa".

Njezino lice u potpuno prirodnom izdanju zasjenilo je i bujni dekolte koji je naglasila u bijelom, čipkastom kmpletiću, a i mi se slažemo kako je Sonja zanosna u baš svim izdanjima. 

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Uskočila u mini kupaći kostim i pokazala figuru na kojoj joj i danas zavide mlađe kolegice

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS