Pod dojmom je

Domaća poduzetnica u australskoj avanturi: "Od danas za mene pojam vrućine ima potpuno novi smisao"

Snježana Mehun (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Snježana Mehun uživa u prirodnim ljepotama daleke Australije.

Za razliku od brojnih Hrvata koji su za novogodišnje praznike pohrlili na skijanje, uspješna domaća poduzetnica Snježana Mehun odlučila je otputovati na drugi kraj svijeta.

Naime, Snježana se za božićne blagdane i Novu godinu otputila u daleku Australiju, čime se pohvalila na društvenim mrežama. Između ostalog posjetila je sveto mjesto Aboridžina, slavnu planinu Uluru, gdje je osjetila nesnosnu vrućinu.

"Kaže mi sestra kud ćeš tamo, živi u tom bushu 10 najotrovnijih zmija na svijetu! Ok!? Ali danas je bilo 45 stupnjeva osim nas, muha i duša umrlih koje se na ovom svetom mjestu sreću, nikoga živog! Znam nisam snimila ni jedan story na kojem se to moze skužiti jer sam upuzala od muke u pećinu! Btw, revni Australci ionako ne dozvoljavaju da se hoda okolo jer otisak stopala navodno ostaje mjesecima i sprečava rast bilja na zemlji Aboridžina koju “pažljivo” paze i čuvaju! Od danas za mene pojam vrućine ima jedan potpuno novi smisao", napisala je Snježana na Instagramu.

Kako sama kaže, tamo je osjetila posebnu energiju i vidjela dosad neviđene prirodne ljepote u kojima uživa.

 

  1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Gigi, pomakni se: Slavna manekenka više nije broj jedan, evo tko je zauzeo njezino mjesto

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Pippa Middleton rodila je prije 11 tjedana, no njezino tijelo izgleda fenomenalno

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Emotivna poruka Gorana Višnjića prijatelju i kolegi: "Otišao nam je Ivo, uvijek omiljeno lice"

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS