NAKON VIŠEMJESEČNIH ŠUŠKANJA

Službeno je gotovo! Jennifer Lopez predala je papire za razvod, jedna stvar skupo će ih koštati

Jennifer Lopez i Ben Affleck Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck se službeno razvode, a sada moraju predati sve dokumente vezane uz financije.

Nakon višemjesečnih šuškanja, službeno je došlo do kraja braka Jennifer Lopez i Bena Afflecka. Glumica i pjevačica je u utorak podnijela zahtjev za razvod na Višem sudu okruga Los Angeles, prema dokumentima koje je dobio BBC.

Kako prenosi BBC, dokumenti pokazuju da je ona zakonski promijenila prezime u Affleck vjenčanjem, no da nije navela nikakve detalje predbračnog ugovora u zahtjevu za razvod.

Dokumentom je vidljivo i da par mora dijeliti financijske podatke, uključujući svoje trenutne prihode, troškove, imovinu i dugove. 

U dokumentu piše i da su oboje ovlašteni otkriti sve promjene svojih financija "sve dok ne dođe do konačnog dogovora o svim financijskim pitanjima u slučaju". Lopez ima 60 dana da preda svoje financijske dokumente, a Affleck će potom imati 60 dana za isto.

Strani mediji su pokušali kontaktirati Lopez i Afflecka, ali nitko se još nije oglasio.

Podsjetimo, par se vjenčao u Las Vegasu u srpnju 2022. godine, a mjesec dana kasnije imali su veliku ceremoniju.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Holivudska glumica prošetala je crvenim tepihom u Sarajevu, a svojim izdanjem pomalo je iznenadila prisutne

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Joksimovićeva kći iz prvog braka prava je bomba, a ispod njenih fotki u badiću istaknula su se dva komentara

Povezana vijest Celebrity Dom Bena Afflecka na njegov rođendan nasmijana je napustila Jennifer, ali ne Lopez!

Povezana vijest Celebrity Affleck začudio promjenom imidža poslije razvoda od Lopez, a svi su primijetili i još jednu veliku razliku na njemu!

Povezana vijest Celebrity Shrvana Lopez ovim je potezom dala do znanja da je završila s Affleckom, ali situaciju dodatno otežava najnovija informacija!

Povezana vijest Celebrity Jennifer Lopez viđena je prvi put nakon potvrde o razvodu, očito je kako se osjeća nakon što je izgubila i četvrtog supruga

Povezana vijest Celebrity Ovo je vila koju je Ben Affleck kupio sam sebi na dan rođendana Jennifer Lopez!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS