Može li slađe?

Dirljivi trenuci: Fotografije poznatih očeva i njihove djece koje će rastopiti vaša srca

Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Iako zaposleni, slavni očevi uvijek pronalaze vremena za provoditi s djecom i obitelji, u čemu istinski uživaju.

Ne postoji ništa slađe na svijetu od prizora brižnog oca koji provodi vrijeme sa svojom dječicom i ljubavi između njih. U slučaju slavnih očeva, možemo pretpostaviti kako je većina njih stalno zaposlena no neki od njih ipak uspiju pronaći dovoljno slobodnog vremena za svoje obitelji i djecu.

Jedan od slavnih očeva je glumac Chris Hemsworth, koji se osim spašavanja svijeta u ulozi Thora bavi odgojem svoje troje djece – petogodišnje Indije i trogodišnjih blizanaca Tristana i Sashe.
“Očinstvo je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila. Kada radim, djeca su mi neprestano u mislima, a kada ne radim provodim vrijeme s njima“, izjavio je Chris.

 

Pjevač Justin Timberlake i njegova predivna supruga glumica Jessica Biel imaju 3-godišnjeg sina Silasa. Na sam Dan očeva Justin je na Instagramu napisao: “Biti tata je jedno veliko putovanje... Nevjerojatna otkrića svakoga dana. Sine moj, čast mi je biti tvojim ocem. Zahvaljujući tebi osjećam ljubav za koju nisam ni znao da postoji“.

 

 

Glumac Neil Patrick Harris i njegov partner David Burtka, zajedno odgajaju blizance – Harper Grace i Gideona Scotta koje im je rodila surgat majka. “Uloga roditelja je jedna od najzahtjevnijih stvari koje sam radio i koje ću nastaviti raditi, ali je isto tako stvar u kojoj maksimalno uživam“, izjavio je Neil.

 

 

Supruga Michaela Bublea Luisiana Lopilato snimila je preslatke fotografije igre oca i sina. Malenom Noahi prošle je godine dijagnosticiran tumor jetre, nakon čega su roditelji otkazali sve projekte i posvetili se samo njegovu zdravlju. Noah je danas zdrav i posve se oporavio.

 

 

Glumačka zvijezda iz serijala Gospodar prstenova, Orlando Bloom brižan je otac 6-godišnjeg sina Flynna, kojeg je dobio sa supermodelom Mirandom Kerr. Jednom prilikom Orlando je izjavio: “Jedna od najboljih stvari je obitelj i biti u društvu obitelji“.

 

 

Jedan od najuspješnijih nogometaša na svijetu Cristiano Ronaldo sretan je otac četvero mališana - 8-godišnjeg Cristiana Juniora, blizanaca Eve i Matea i nedavno rođene Alane. Cristiano na toj brojci ne misli stati već planira imati još najmanje troje djece. "Uvijek sam htio više djece. Govorim svojim prjiateljima i suigračima, zašto ne imati petero ili šestero djece. Mislim da imam sve uvjete za to i to mi se sviđa", objasnio je Cristiano.

 

 

2012. godine američki glumac Chris Pratt i njegova supruga Anna Faris postali su roditelji malenog Jacka koji je na svijet odlučio doći devet tjedana prije termina. Jack je imao ozbiljnih zdrastvenih problema no danas je posve zdravi 5-godišnji dječak. Par se također razveo, ali Chris je divan otac.
Američki glumac Josh Duhamel i njegova bivša supruga pjevačica Fergie, 2013. godine postali su roditelji sina Axela Josha. Unatoč činjenici da se par razveo, Josh sudjeluje u odgoju sina i s njime provodi puno vremena.

 

 

Bivši nogometaš David Beckham i njegova supruga, pjevačica i modna dizajnerica Victorica, roditelji su četvero djece prekrasne djece – sinova Brooklyna, Romea, Cruza i malene kćeri Harper.
“Trenutci koje provodim s djecom su nevjerojatni. Bilo da se zajedno smijemo i prepričavamo događaje proteklog dana, čitamo priče prije spavanja ili se zabavljamo na odmoru“, priznaje David.

 

 

Brižni očevi koji nam svima mogu biti uzor i primjer! 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS