Šaljiva ekipa!

Pobjednik "Plesa sa zvijezdama" oduševio pratitelje na Instagramu, a u komentarima se javila i Ella Dvornik!

Slavko Sobin i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Slavko Sobin objavio fotografiju s Ivanom Šarićem koju im je domišljato komentirala Ella Dvornik.

Glumac i pobjednik showa "Ples sa zvijezdama" Slavko Sobin dobro je nasmijao obožavatelje na svom Instagram profilu s nekoliko posljednjih objava sa "suparnikom" iz finala, komičarom Ivanom Šarićem.

"Ivan Šarić smisli mi neki opis slike koji će bit duhovit, imat informaciju da smo na tvom profilu skupili 10 000 lajkova i nenametljivo, a opet marketabilno pokazat da smo si prike. Meni ništa ne pada na pamet", napisao je Slavko uz fotografiju.

Fotografija je oduševila Slavkove pratitelje na društvenoj mreži, između ostalih i influencericu Ellu Dvornik koja se također oglasila.

"Baš ti se ime uklopilo u POBJEDU. SLAVKO", poručila mu je Ella.

Koliko ga prijateljstvo veže sa Slavkom pokazao je i Ivan koji je objavio fotografiju na kojoj ga drži u zagrljaju.

"Meni je frend sinoć pobjedio u Plesu Sa Zvijezdama. Njegov frend nije. Toliko o tome kako on bira prijatelje", napisao je uvijek originalni Ivan.

Podsjećamo, Slavko Sobin je s plesnom partnericom Gabrielom Pilić pobijedio u finalu showa "Ples sa zvijezdama", u kojem su bili bolji od Ivana Šarića i njegove partnerice Paule Jeričević te Viktorije Đonlić Rađe i njezinog partnera Marka Mrkića

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity On joj je peti suprug, a s njim je dobila i peto dijete: Bivša manekenka uživa u ljubavi s 15 godina mlađim mužem

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS