"Pomiješao si nešto"

Slavko i Gabriela u maloj dilemi, ona mu poručila: “Znaš da se sa mnom ne vrijedi raspravljati”

Slavko Sobin i Gabriela Pilić Nova TV 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su posljednje sezone showa "Ples sa zvijezdama" koji je u finalu ovogodišnjeg Zlatnog studija u kategoriji Najbolja TV emisija.

Slavka Sobina i Gabrielu Pilić pamtimo kao pobjednike posljednje sezone showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", a svojih najboljih trenutaka iz showa prisjetili su se pred našim kamerama.

Komentirali su svoje plesove, pokrete, frizure i stajlinge, oko čega su se najviše mučili, ali i čija riječ je uvijek zadnja obzirom da su oboje veliki perfekcionisti.

Cijeli razgovor s njima pogledajte u našem videu!

Emisija "Ples sa zvijezdama" finalist je ovogodišnjeg Zlatnog Studija u kategoriji najbolje TV emisije, a u finalu su i emisija "Provjereno" u toj istoj kategoriji, baš kao i "Supertalent" u kategoriji najbolji reality show, serija "Na granici" u kategoriji najbolja domaća TV serija te voditeljica Ivana Paradžiković u kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji su objavljeni u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače.

Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS