Obožavateljice su sretne

Uskoro opet zajedno: Slavko objavio fotku s Fabijanom, a za to je imao zanimljiv razlog koji je sve nasmijao

Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) instagram 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Slavko Sobin i Fabijan Pavao Medvešek pozirali su zajedno na setu serije "Dar Mar", u kojoj ćemo ih ponovno zajedno gledati.

Kada se na jednom mjestu nađu naši glumci Slavko Sobin i Fabijan Pavao Medvešek, to može značiti samo jedno - da nam se sprema nešto jako dobro i zanimljivo, posebno za ženski dio publike, čiji su veliki miljenici.

Da nam spremaju nešto novo, potvrdio je Slavko na svom Instagramu, gdje je objavio fotografiju s Fabijanom, i to sa seta serije Nove TV "Dar Mar", u kojoj ćemo ih uskoro zajedno gledati.

"Fabijan Pavao Medvešek buni se da ga nije dovoljno ljudi zapratilo jer sam ga objavio samo na storiju", našalio se Slavko.

Slavko Sobin u seriji se pojavljuje kao Siniša Knežić, Suzanin suprug, pomoćnik ministra unutarnjih poslova.

''U seriji se pojavljujem kao lik koji dolazi kasnije poremetiti stvari'', tajanstven je Sobin o svojoj ulozi, a o kakvom se remećenju mira u Dizmovu tu radi, gledatelji će morati sami pogledati u novim nastavcima popularne serije.

Više o seriji "Dar Mar" pogledajte na službenoj stranici.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 inMagazin Najpoznatija hrvatska navijačica otkrila što se zapravo krije iza njezine ljubavi prema nogometu i sportu

  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS