Što je to poručio?

Golišava fotografija i zanimljiva poruka, pogledajte kako izgleda čestitka za Valentinovo od Slavka Sobina

In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Slavko Sobin je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira bez majice, a poručio je da želi sretno Valentinovo svima koji vole sebe.

Glumac Slavko Sobin na Instagramu je golišavom fotografijom svima čestitao Valentinovo zanimljivom porukom.

"Sretno Valentinovo svima koji vole sebe", napisao je uz fotografiju na kojoj pozira bez majice, a dodao je i oznaku "moraš voljeti sebe". Pratitelji su mu poručili da ga vole te su mu ostavljali emotikone srca.

Sobina inače imamo priliku gledati u seriji Nove TV "Dar Mar", a glumac nerijetko objavljuje i fotografije iza kulisa snimanja. Uz to što nema odmora od glume, Slavku se nedavno ostvario jedan od životnih snova i to nakon što je objavljena i u prodaji se našla njegova knjiga za djecu "Šapice" koju je posvetio svojim roditeljima.

"Htio sam imati neku brutalnu sliku za prvu s knjigom, ali onda sam isplakao dušu kad sam je uzeo u ruke i, eto, ovo je stvarno prva, takva kakva je. Još sam jednom isplakao dušu potpisujući prvu, naravno, roditeljima. Isplakat ću dušu vjerojatno i svaki put kad mi netko kaže da je dobra. Ukratko, plačipi*** sam", napisao je nedavno Slavko na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s knjigom.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Od nepoznate djevojke do pozornice Eurosonga: Tko je Albina, pobjednica ovogodišnje Dore?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS