Iznenađenje za rođendan

Sjetio se svojih početaka, pa zaplakao pred svima!

showbuzz DNEVNIK.hr

Počeo je prije 30 godina kao čistač tepiha na Floridi kako bi su mogao priuštiti da nastupa kao komičar. Danas je slavan i popularan, no nije zaboravio svoje korijene.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Da mu je netko rekao prije 30 godina da će danas biti popularan i slavan, poznati komičar mu vjerojatno ne bi vjerovao! Godinama je preživljavao i radio svakakve poslove samo da bi prehranio svoju obitelj, a onda se sve promijenilo kada je upoznao Richa Lissa i njegovu suprugu Becky koji su ga podržali i dali mu prvi zajam da bi mogao pokrenuti svoju karijeru.

Steve Harvey danas je popularan pisac i komičar no nikada nije zaboravio par koji mu je pomogao. Upravo ga je Rich iznenadio u emisiji uživo povodom Harveyevog 56. rođendana. 'Ovdje Rich Liss iz Orlanda Floride, sjećaš li me se?', Harvey se iznenadio i bio je toliko dirnut da nije mogao suzdržati emocije.

>> Plant zaplakao na obradu hita koji je postao dio američke kulture!

Zaplakao je on, zasuzila je i publika, … Steveu su se počele vraćati slike iz prošlosti. 'Taj čovjek je prvi potpisao ugovorio sa mnom kako bi mogao zarađivati na čiščenju tepiha. Kada sam postao komičar u 27. godini, nisam imao novca za česta putovanja. Oni su mi otvorili račun u svojoj putničkoj agenciji. Tada sam potrošio 11 tisuća dolara na putovanja kako bi mogao nastupiti i kako bi me netko primijetio. Izvukao si me. Nikada te nisam zaboravio. Hvala ti i volim te', bio je iskreno dirnut poznati komičar.

Steve Harvey otada je postao utjecajan glumac, voditelj, komičar i autor mnogih knjiga. Dio je 'The Original Kings of Comedy', a danas ima svoj show 'The Steve Harvey Show'.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS