Zabrinuti glumci

Sin Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis teško je bolestan, zbog loših vijesti par je propustio službene obveze

Johnny Depp (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sin glumca Johnnyja Deppa, 16-godišnji Jack, zabrinuo je roditelje teškim zdravstvenim stanjem.

Sin glumačkog para Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis navodno se bori s ozbiljnim zdravstvenim problemima.

16-godišnji Jack Depp zabrinuo je slavne roditelje, no nitko još uvijek ne zna o čemu se točno radi.

Francuska pjevačica i glumica Vanessa Paradis tako je propustila sinoćnju parišku premijeru svog novog filma "A Knife In The Heart", a svoje je pojavljivanje otkazala doslovno u zadnji čas. Kako je okupljenima objasnio redatelj Yann Gonzalez, Vanessa je morala otputovati kući zbog "jako loših vijesti koje je primila".

Johnny Depp Vanessa Paradis (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Istovremeno, njezin bivši suprug Johnny u to je vrijeme bio u Münchenu, gdje je nastupao sa svojim bendom The Hollywood Vampires, a nakon što je primio ružne vijesti, viđen je kako napušta bus za turneju.

Podsjetimo, ljubav slavnog para trajala je 14 godina i iako se nikada nisu vjenčali, tijekom zajedničkih godina dobili su dvoje djece, Jacka i 19-godišnju Lily Rose, koja je posljednjih mjeseci postala vrlo tražena manekenka, ali i glumica, iako je potpuno jasno kako slavu može zahvaliti najvećim dijelom slavnim i bogatim roditeljima. Lily je pak zabrinula roditelje na identičan način 2007. godine, kada je završila u bolnici zbog bakterije Escherichije coli, koja joj je uzrokovala privremeno zatajenje bubrega.

I dok su njegovi najbliži koncentrirani na svoje holivudske karijere, 16-godišnji tinejdžer nikada se nije eksponirao u javnosti, a posljednji je put viđen s majkom prošlog ponedjeljka u zračnoj luci, no ništa na njemu nije odavalo da se bori sa zdravstvenim problemima.

Jack Depp (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Jack je vrlo jednostavno i povučeno dijete", opisao je Johnny sina nedavno u intervjuu za časopis Rolling Stone, u kojem je progovorio i o svojoj borbi s depresijom, alkoholom i drogama. Govorio je i o bivšoj supruzi Amber Heard, za koju mnogi smatraju kako ga je dotukla jer ga je besramno iskoristila zbog novca i slave, a na kraju i javno optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje. Zanimljivo, Vanessa je tada stala uz rame bivšeg partnera te sve tvrdnje nazvala besmislenima, tvrdeći kako je Johnny uvijek bio divan prema njoj i djeci.

Johnny Depp Amber Heard (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Glasnogovornici glumaca još uvijek nisu komentirali napise vezane uz Jacka.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS