bolni trenuci

U 28. godini života preminuo sin bivše djevojke Davora Šukera, izgubio borbu s teškom bolešću

showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Obregon bila je tri godine u vezi s nekadašnjim nogometašem Davorom Šukerom.

Nekadašnja djevojka Davora Šukera, Ana Obregon (65) prolazi kroz teško životno razdoblje. 

Naime, španjolskoj glumici i voditeljici preminuo je sin Alex u 28. godini nakon borbe s rakom. Portal Marca piše da je Alex vodio bitku s teškom dijagnozom posljednje dvije godine, a nedavno je završio u bolnici u Barceloni na liječenju. Ranije se liječio i u Americi, no nažalost nije uspio pobijediti bolest. 

Anin sin o svojoj je dijagnozi govorio na društvenim mrežama i sve dokumentirao kako bi pomogao drugima koji su to proživljavali. Svojedobno je istaknuo koliko cijeni svoju majku. 

"Ljudi različito reagiraju kada ih pritisnu problemi. Imam podršku obitelji i prijatelja, a moja je majka nevjerojatna žena", pohvalio ju je. Obregon je također često isticala koliko je bliska sa sinom. 

Inače, Anu je hrvatska javnost upoznala kada je bila u vezi s nekadašnjim nogometašem Davorom Šukerom. Davor je bio jako zaljubljen u nju i zbog nje je ostavio odvjetnicu Juliju Falcon. Bili su skupa tri godine, a voditeljica se nije htjela s njim preseliti u Englesku, gdje ga je angažirala Aston Villa. 

"Jadni Davor stavio je prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u poznatom restoranu Txistu, pila sam vino i na kraju se zamalo ugušila. Skoro smo zvali i hitnu jer mi je prsten zapeo u grlu", rekla je svojedobno Obregon. Unatoč svemu, bivši par ostao je u dobrim, prijateljskim odnosima. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS