Prve zajedničke fotografije

Istu ženu ljubio je čak 29 godina, i to sve dok nije pao na zgodnu brinetu koja ga je u potpunosti očarala

Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Strani mediji prenose vijest da Simon Baker, zvijezda serije ''Mentalist'', ljubi Lauru May Gibbs, a dokaz tome su i njihove najnovije zajedničke fotografije s jedne od plaža u Byron Bayu.

Iako su neki smatrali da je obična slučajnost da je glumac Simon Baker viđen u društvu misteriozne brinete samo mjesec dana nakon što se razveo od supruge Rebecce s kojom je u braku proveo 22 godine, čini se da tu ipak nije bila riječ o sasvim slučajnom druženju.

Strani su mediji prenijeli vijest da 51-godišnji Simon viđen u društvu misteriozne brinete, a da tu nije samo riječ o prijateljstvu, svjedoče i njihove najnovije fotografije na kojima razmjenjuju nježnosti u oceanu i na plaži u australskom Byron Bayu.

A tko je dama koja je osvojila njegovo srce i u koju se ludo zaljubio?

Riječ je o 36-godišnjoj Lauri May Gibbs, suvlasnici sportske marke odjeće i velikoj zaljubljenici u jogu i zdrav način života, kao i velikoj protivnici bilo kakvih estetskih operacija i zahvata.

Daily Telegraph prenosi da su se Simon i Laura upoznali baš u Byron Bayu, gdje se nalazi njezin modni studio, i to u blizini njegove farme.

Glumac i njegova supruga Rebecca šokirali su javnost viješću o razvodu nakon dugog i skladnog braka, iako se u početku nije znalo da im je očito presudila treća osoba.

"Ostajemo bliski prijatelji i naše troje djece ostat će nam najvažniji fokus", izjavili su nedavno zajedno za časopis People.

No prema Fox Newsu razišli su se još u travnju prošle godine, a Simon je prije nekoliko tjedana njihovu obiteljsku kuću u Santa Monici u Kaliforniji stavio na prodaju po cijeni od 6,3 milijuna dolara.

Simon i Rebecca upoznali su se početkom 90-ih godina, a vjenčali su se 1998. godine nakon pet godina zajedničkog života. Roditelji su 27-godišnje Stelle, 22-godišnjeg Clauda i 19-godišnjeg Harryja. Rebecca se kao i njezin bivši suprug bavi glumom, a najpoznatija je po ulozi u filmu "Fatty Finn i Ellie Parker", a imala i manju ulogu u filmu "Jerry Maguire" uz Toma Cruisea.

Njihov brak nije obilježio niti jedan skandal, a mnogi su komentirali da on izgleda puno mlađe od sada već bivše supruge, iako je ona od njega bila starija samo godinu dana.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS