Atraktivan par

Vrsaljko se pohvalio suprugom Mateom i oduševio fanove: "Jedna od naljepših žena, tako prirodna"

Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Šime Vrsaljko je na svom profilu na Instagramu podijelio fotografiju sa suprugom Mateom i oduševio obožavatelje.

Jedan od omiljenih hrvatskih nogometnih reprezentativaca Šime Vrsaljko na svom je profilu na Instagramu objavio fotografiju s lijepom suprugom Mateom. Atraktivni je par zajedno bio na jednom vjenčanju, a obožavatelji su zaključili kako su jedan od najljepših domaćih parova.

"Predivni oboje", "Jedna od naljepših žena nogometaša, tako prirodna lijepa, bez estetskih operacija", "Najljepši par","Baš ste slatki", poručili su im oduševljeni oobžavatelji u brojnim komentarima, a fotografiju je dosad dobila više od 63 tisuće lajkova.

Šime je na fotografiji pozirao u jednostavnoj bijeloj košulji, dok je Matea odijenula šljokičastu haljinu, a dugu crnu kosu skupila u jednostavni rep. Čini se kako slavlje za njih nije dugo potrajalo jer je nogometaš nekoliko sati kasnije objavio i zajedničku fotografiju iz šetnje prirodom.

Podsjećamo, Matea je Šimina ljubav iz srednjoškolskih dana, s kojom je nakon 8 godina veze, 2016. godine odlučio stati pred oltar. Prošle su godine postali roditelji preslatkog sinčića Bruna. 

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Stvari između Irine i Bradleyja postaju sve gore zbog jednog razloga, pred njima je žestoka borba?

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS