uhvaćeni na spoju

Svi bruje da poznata seks-bomba ljubi mlađahnog repera čije pravo ime nitko ne zna, skoro je 40 godina mlađi od nje

Sharon Stone (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sharon Stone navodno ljubi 25-godišnjeg repera RMR-a, a izvori kažu kako posljednjih mjeseci zajedno tulumare i sretno su zaljubljeni.

Glumica Sharon Stone navodno je sretno zaljubljena. 63-godišnja zvijezda filma "Sirove strasti" navodno već mjesecima ljubi 25-godišnjeg repera RMR-a, pišu svjetski mediji. Par je navodno bio na nekoliko spojeva, a zejdno su ih uhvatili nedavno u jednom restoranu u Los Angelesu.

Sharonina PR služba ništa nije komentirala po ovom pitanju. Ipak, izvoli bliski slavnoj glumici progovorili su za medije. "Bili su zajedno na nekoliko tuluma i definitivno je tu nešto više od prijateljstva. Plesali su zajedno i zabavljali se, a činilo se kako ih nije briga ni za kakve komentare", rekao je izvor s jednog tuluma.

Pravo ime repera RMR-a nije poznato javnosti, no skijaške maske zaštitni su mu znak na pozornici. Glazbenik je inače iz Atlante, a posljednjih nekoliko godina živi u Los Angelesu gdje je ostvario glazbenu karijeru.

Sharon se proslavila krajem 70-ih godina kada je započela svoju karijeru ulogom modela, a nakon čega je dobila i prvu ulogu u filmu Woodyja Allena "Stardust Memories".

Nakon toga uslijedile su uloge u filmovima "Deadly Blessing", "Total Recall", "Basic Instinct", "Sliver", "Casino", "Sphere", "Broken Flowers" i mnogi drugi koji su joj osigurali status holivudske ikone i seks-bome. Sharon se i dalje bavi glumom, a posljednje je uspjehe postigla u serijama "Mosaic" i "Ratched".

Jedna od najzapaženijih uloga bila je u erotskom trileru "Basic Instinct" odnosno "Sirovim strastima" koji početkom 90-ih godina šokirao mnoge otvorenim prikazima seksualnosti i nasilja prije nego što je izašao, a ostvario je golemu zaradu od čak 352 milijuna dolara.

Svoj privatni život godinama skriva od javnosti, no novi detalji bi čini se mogli to promijeniti.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Splićanka koju su nekad zvali čudom od djeteta sada se zbog uske prozirne haljine našla u malim problemima, no uspjela je ostati dama

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS