200.000 pregleda

Severinin video postao senzacija na Instagramu: Pogledajte dirljivi trenutak o kojem svi pričaju

showbuzz DNEVNIK.hr

Severina Kojić u subotu je zagrebačkoj publici priredila pravi koncertni spektakl, a sada je na njezinom Instagramu osvanuo video na kojem možete vidjeti najemotivniju izvedbu večeri.

Subotnji koncert Severine Kojić u Zagrebu zapalio je zagrebačku Arenu, a ni u nedjelju se o njemu ne prestaje pričati. Severina je priredila pravi zabavljački spektakl na koji je rijetko tko ostao ravnodušan. Dva i pol sata glazbe i plesa, pokoja molitva i emocije koje su prštale iz naše pjevačice zagarantirale su show kakav se rijetko pamti. 

Nakon sage oko borbe za skrbništvo nad Severininim sinom Aleksandrom, koji trenutno prema nepravomoćnoj odluci suda živi s Milanom Popovićem, pjevačica je nekoliko puta javno progovorila o tome kako se osjeća i što o svemu misli, pa tako nije propustila ni na svom koncertu, ponesena emocijama, zapjevati pjesmu "Rođeno moje" koju je posvetila djeci i svim majkama. 

Tako je na svom Instagramu pjevačica objavila video koncertne izvedbe te emotivne pjesme i u rekordnom roku sakupila više od 200.000 pregleda. Očekivano, u komentarima su joj obožavatelji pisali poruke pune podrške. 

"Rođeno moje, Arena Zagreb. Za svu našu dicu... I za sve majke", napisala je u opisu videa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za svu našu dicu... I za sve majke ❤️ #rodjenomoje #themagictour #arenazagreb #zagreb #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS