pripreme u tijeku

Što se to sprema? Cure detalji proslave Severinina velikog dana, očekuje se tulum o kojem će se danima pričati!

showbuzz DNEVNIK.hr

Severina će za nekoliko dana proslaviti 50. rođendan, a kako se čini, u pripremi je jedan od najvećih tuluma godine.

Pjevačica Severina će 21. travnja proslaviti okrugli, 50. rođendan, a za taj dan planira tulum za pamćenje. Proslava će se održati u jednom popularnom zagrebačkom klubu, a Gloria piše kako se njezini prijatelji i suradnici već pripremaju za veliki party.

Severina je pozivnicu navodno već poslala gotovo cijeloj estradi te mnoge njezine kolegice već traže odjevnu kombinaciju u kojoj će se pojaviti na proslavi. Na tulumu će sigurno biti njezine najbliže prijateljice, poput Vedrane Vasić, no točan popis uzvanika još nije poznat.

Severina je 2011. godine u jednom zagrebačkom restoranu slavila 39. rođendan s oko 200 uzvanika, među kojima su bila najpoznatija imena domaće scene. S njom su onda tulumarili Haris Džinović, Petar Grašo, Jole, Dimitrije Popović, Luka Nižetić i mnogi drugi, a očekuje se kako će ovogodišnji tulum biti još veći.

O njezinu rođendanu sigurno će se još danima pričati, a Severina je obožavatelje ovih dana iznenadila novom poslasticom, pjesmom "Fališ mi", koju je objavila u suradnji s bugarskom zvijezdom Azisom.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Maja Šuput prigovorila slastičarki Ivani Čuljak jer joj nije donijela kolače, ali njezin odgovor nije očekivala!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS